Will Smith'in Oscar Gecesi Tokatı

 

Will Smith'in Oscar gecesi tokat şokları ve ünlü izleyicileri böldü

Aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith hakkında yaptığı bir şakanın ardından sahneye çıktı ve komedyen Chris Rock'a tokat attı.

Uluslararası ünlüler, Los Angeles'taki Oscar'lar sırasında aktör Will Smith'in sahneye çıkıp komedyen Chris Rock'a tokat atmasının ardından şok, kınama ve bazı durumlarda övgüyle tepki gösterdi.

Pazar gecesi 94. Akademi Ödülleri'nde canlı yayında, aktörlerden oluşan bir seyirci kitlesinin önünde oynanan tartışma, Rock'ın Jada Pinkett Smith'in tıraşlı kafası hakkında şaka yapmasının ve onu film karakteri GI Jane'e benzetmesinin ardından geldi.

Will Smith Tokat

Will Smith 1997 ile evli olan Pinkett Smith, saç dökülmesine neden olan otoimmün bir durum olan alopesi ile mücadelesi ve kafasını tıraş etme kararı hakkında kamuoyu önünde konuştu.

Tenis yıldızları Venus ve Serena Williams'ın babasını oynadığı King Richard'daki performansıyla en iyi erkek oyuncu ödülünü almaya giden Smith, saldırının ardından koltuğuna geri dönerek Rock'a “Karımın adını al” diye bağırdı . senin lanet olası ağzından".

En iyi belgesel özelliği adaylarını sunmaya devam etmeden önce bir an kendini toparlayan afallamış bir Rock, "Vay canına, Will Smith az önce beni çıldırttı," dedi.

ABD medyasına göre, Rock suçlamada bulunmayı reddetti. Rapçi Sean “Diddy” Combs daha sonra New York Post'a ikilinin kötü kanı ezdiğini söyleyerek, “Bu bitti. Bunu teyit edebilirim” dedi.

Kabul konuşması sırasında Smith, Akademi'den ve "diğer adaylarından" özür diledi, ancak Rock'a doğrudan atıfta bulunmadı. Bunun yerine kendini filmde canlandırdığı karaktere benzetti.

Smith, “Richard Williams, ailesinin sert bir savunucusuydu” dedi. "Hayatımın bu zamanında, şu anda, Tanrı'nın beni bu dünyada yapmaya ve olmaya çağırdığı şey karşısında şaşkına döndüm."

“Sanat hayatı taklit eder” diye ekledi. "Dedikleri gibi deli babaya benziyordum. Ama aşk sana çılgınca şeyler yaptırır."

Hiçbir şovmen o zamandan beri durumu kamuya açıklamadı.

Bununla birlikte, Smiths'in oğlu Jaden Smith'in karışıklıktan sonra tweet atması ile diğerleri ağırlığını koydu, “biz böyle yapıyoruz”.

Komedyen Tiffany Haddish, Los Angeles Times muhabirine “Bence Chris dağınıktı” dedi.

Muhabirin tweetine göre, "Bir kocası[ve] olan bir kadın olarak, keşke kocam [ve] wld [Will]'in [Jada] için ayağa kalktığı gibi 4 beni ayağa kaldırsaydı" dedi. "Her kadının istediği bu, değil mi? O yaralandı. Ve karısını korudu. Bir erkeğin yapması gereken de budur.”

Film yapımcısı Rob Reiner, "Will Smith, Chris Rock'a büyük bir özür borçlu" tweetiyle şiddeti kınadı.

"Yaptığı şeyin mazereti olamaz. Chris saldırı suçlamasında bulunmadığı için şanslı” diye yazdı. "Bu gece yaptığı bahaneler saçmalıktı***."

Aktris Sophia Bush da benzer bir iddiada bulundu ve “şiddet doğru değil. Saldırı asla cevap değildir.”

Ekledi: "Birinin oto-bağışıklık hastalığına yumruk atmak yanlış. Bunu bilerek yapmak zalimliktir. İkisinin de nefes almaya ihtiyacı var.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar