Zepp Life Nedir?

 

Xiaomi'nin Mi Fit uygulaması artık Play Store'da Zepp Life olarak biliniyor


Zepp Life Nedir?


Xiaomi'nin akıllı bileklik ve akıllı saat ekosistemine faydalı destek sağlayan Mi Fit uygulamasının adı artık Zepp Life uygulaması. Bu, Xiaomi tarafından Mi takma adlı tüm ürünlerin başka bir isme geçiş yapmak için yaptığı isim değişikliğinin bir sonucudur.

Zepp takma adı, şimdi adını Zepp olarak değiştiren Amazfit'ten geliyor. Xiaomi markasının, özellikle Huami alt markasının bir koludur. Amazfit akıllı saatler ve akıllı bantlar serisi, Xiaomi kökenine işaret ederek Xiaomi Amazfit olarak satıldı.

Zepp Life Nedir

Mi markası altında akıllı saat ve akıllı bileklikleri destekleyen Mi Fit uygulaması, halihazırda dolaşımda olan Mi ürünleri için uygulama desteği sağlarken artık Zepp Life unvanını da taşıyacak. Uygulama arayüzü aynı kalırken, uygulama adı ve logosu uygulamada değişen ana şeylerdir. Mi Fit uygulaması, tek bir güncellemeden sonra Zepp Life uygulamasına dönüşecektir. En son Mi Fit uygulaması 5.6.0 sürümüdür ve bu, Zepp Life 6.0.0 sürümüne yükseltilecektir. Değişiklikler, birkaç güncellemeden sonra da olsa, tam geçiş sağlanana kadar kademeli olacaktır. Bir sonraki Mi Band 7 serisinin, uygulamayla uyumlu Zepp OS'yi çalıştırması bekleniyor.

Zepp Life Güvenilir mi? 

Evet Zepp Life MiFit uygulamasıdır, sadece isim değişikliği oldu. Bilekliğinizi aynı şekilde, bu uygulama aracılığıyla kullanmaya devam edebilirsiniz.



Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Merhaba telefonuma gelen mesajları bilekligimde göremiyorum sizce neden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zepp Life > Profil > Band ınızın adı çıkacak onu seçip > Uygulama Uyarıları Bölümüne girin. Altta silik uygulamaları yönet var oraya eklediğiniz uygulamaların bildirimleri gelecektir. Ek ayarları da yine bu bölümde bulabilirsiniz. Doğru bağladı iseniz sorun olmayacaktır.

      Sil
  2. merhaba apple sağlık ile zepp life bağlantısını sağlayamıyorum adımlarımı birleştirmek istiyorum . Bağlanmış gibi görünüyor ama apple sağlıktaki adımlarım zepp life a geçmiyor neden???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Apple Health'te veri kaynağı olarak zepp life seçtiniz mi? Ona rağmen olmadı ise saati kaldırıp, uygulamadan çıkış yapıp uygulamayı silip yeniden yükleyin sıfırdan kurulum yaparak deneyin.

      Sil

Yazıyla ilgili görüş, öneri, bilgi ve sorularınızı belirtiniz. ( Lütfen yorum yazarken ; Türkçeyi düzgün kullanmaya, argo kullanmamaya özen gösteriniz. Reklam amaçlı link vermeyiniz. Önceki yorumlardan birine cevap verecekseniz, '@cevap verdiğiniz kişi ismi' şeklinde belirtmeniz anlaşılırlığı arttıracaktır. )